Jsem Google Certified Trainer. Co to znamená pro vás?

Jsem Google Certified Trainer. Co to znamená pro vás?

Google Certified Trainer je razítko jistoty. Víte, že jste narazili na odborníka, kterého si Google vybral ze stovek českých specialistů. Certifikovaní trenéři roky sbírali know-how a předají vám ho tak, že ho hned dokážete využít pro svůj růst. 

Certifikovaných trenérů na výkonnostní marketing je v ČR jen hrstka

Google každoročně vybírá své certifikované trenéry. Hledá odborníky, kteří do hloubky znají svůj obor, mají roky zkušeností a rádi (a dobře) předávají své know-how. Pro rok 2023 se o titul Google Certified Trainer ucházelo 200 Čechů. Google jich vybral 29, z toho 4 zaměřené na online marketing. Za Google Ads a výkonnostní marketing jsem jediný, kdo certifikaci získal.

Co to znamená pro vás? Jistotu a nejnovější informace

Vám může titul Google Certified Trainer posloužit jako razítko jistoty. Víte, že jde o prověřeného profesionála, který vám předá nejnovější informace. Certifikovaní trenéři mají od Googlu přístup k novým školicím materiálům, účastní se Google konferencí a dostávají podporu, jakou Google běžným specialistům nedává.

Certifikovaný trenér je odborník a umí učit

Výběrové řízení na certifikované trenéry Googlu je náročné. Trvá dva dny a prověřuje:

  • odborné znalosti
  • zkušenosti a praxi
  • vizi a nadšení pro předávání zkušeností
  • prezentační dovednosti 
  • schopnost vysvětlit složité souvislosti

Všichni, kdo jsme se o titul ucházeli, jsme museli projít osobním pohovorem, uspět v testech a natočit video, které ukáže naši schopnost předávat informace. Zajímá vás, jak školím já? Pusťte si video, na kterém vám vysvětlím základy PPC reklamy.

Školení od Google Certified Trainers vás posune

Na této stránce najdete české certifikované trenéry. Všechny vám je můžu s klidným svědomím doporučit na školení měkkých i tvrdých dovedností. Vím, jak náročné je výběrové řízení Googlu – proto bych dal ruku do ohně i za trenéry, které osobně neznám.

Já vám jako certifikovaný trenér rád předám vše, co vím o výkonnostním marketingu. Naučím vás a váš tým:

  • přemýšlet nad strategií reklamy
  • zorientovat se v Google Ads
  • optimalizovat kampaně k dokonalosti
  • reportovat výsledky smysluplně
  • posouvat se k lepším a lepším výsledkům

Jednoduše vám ukážu, jak se stejným rozpočtem vydělávat víc. Potkáme se i ve vaší firmě?

Jak probíhá školení

E-shopařovy tipy zdarma

První pomoc pro vaše reklamy

Zvyšte své zisky několika rychlými změnami.
V praxi se setkávám s 25 opakujícími se chybami, které připravují e‑shopy o objednávky. Zjistěte, které to jsou, napravte je a získejte nové zákazníky.

Stáhnout E-shopařovY tipy v PDF

* Zdarma a bez e-mailu

Kliknutím na „Přijmout“ souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení za účelem zlepšení navigace na webu, analýzy využití webu a podpory našeho marketingového úsilí.